Gatim i thjeshtë (Paperback)

Gatim i thjeshtë By Marsela Rama Cover Image
$43.99
We do not have this book available.

Description


Ushqimi n pjat sht zgjidhja p rfundimtare p r net t e ngarkuara t jav's kur d shironi nj vakt t gatuar n sht pi pa kaluar or t t ra n kuzhin . Me librin e gatimit "Gatimi n tav me flet e leht suar", do t zbuloni se sa e leht sht t p rgatisni ushqime t shijshme dhe t sh ndetshme me vet m nj tigan.


Ky lib r gatimi p rmban 100 receta t shpejta dhe t lehta p r tigan q jan perfekte p r familjet e z na, student t ose k do q d shiron t thjeshtoj gatimin. Nga mishi i pul's dhe perimeve te karkalecat dhe salsi et, k to receta do t'i b jn shijet tuaja t k ndojn me g zim.


do recet p rfshin udh zime t thjeshta p r t'u ndjekur dhe nj list t plot t p rb r sve, k shtu q ju mund t p rgatitni nj vakt t k naqsh m n asnj koh . Plus, me nj shum llojshm ri shijesh dhe pjatash t p rfaq suara, nuk do t m rziteni kurr me ushqimet tuaja n tigan.


Pavar sisht n se jeni i ri n en t e gatimit ose jeni nj profesionist i sprovuar, libri i gatimit p r tava me flet sht i domosdosh m p r k do q k rkon t kursej koh , t ushqehet sh ndetsh m dhe t shijoj ushqime t shijshme pa telashe.


Tav me flet , vakte me nj tigan, receta t lehta, vakte t shpejta, vakte t sh ndetshme, net jav t ngarkuara, pul , perime, karkaleca, salcice, shum llojshm ri, shije, pjata, kurseni koh , hani sh ndetsh mProduct Details
ISBN: 9781835314944
ISBN-10: 1835314945
Publisher: Marsela Rama
Publication Date: July 12th, 2023
Pages: 254
Language: Albanian