Eenvoudig koken (Paperback)

Eenvoudig koken By Ninthe Brouwer Cover Image
$44.99
We do not have this book available.

Description


Plate food is de ultieme oplossing voor drukke doordeweekse avonden wanneer je een huisgemaakte maaltijd wilt zonder uren in de keuken te staan. Met het kookboek Eenvoudig koken ontdek je hoe eenvoudig het is om met slechts n pan heerlijke en gezonde maaltijden te bereiden.

Dit kookboek bevat 100 snelle en gemakkelijke panrecepten die perfect zijn voor drukke gezinnen, studenten of iedereen die het koken wil vereenvoudigen. Van kip en groenten tot garnalen en worst, deze recepten zullen je smaakpapillen doen zingen van vreugde.


Elk recept bevat eenvoudig te volgen instructies en een complete lijst met ingredi nten, zodat je in een mum van tijd een bevredigende maaltijd kunt bereiden. En met een verscheidenheid aan smaken en gerechten die vertegenwoordigd zijn, zul je je nooit vervelen met je panmaaltijden.

Of je nu nieuw bent in het kookgerei of een doorgewinterde professional, het kookboek met pannen is een must-have voor iedereen die tijd wil besparen, gezond wil eten en zonder gedoe wil genieten van heerlijke maaltijden.


Braadpan, eenpansmaaltijden, makkelijke recepten, snelle maaltijden, gezonde maaltijden, drukke doordeweekse avonden, kip, groenten, garnalen, worstjes, afwisseling, smaken, gerechten, tijd besparen, gezond eten.Product Details
ISBN: 9781835314937
ISBN-10: 1835314937
Publisher: Ninthe Brouwer
Publication Date: July 11th, 2023
Pages: 250
Language: Dutch