Једноставно кување (Paperback)

Једноставно кување By Лепој&#107 Cover Image
$46.99
We do not have this book available.

Description


Храна на тањиру је врхунско решење за ужурбане недеље када желите домаћи оброк без сати у кухињи. Уз кувар Лако кухање у тањи, открићете колико је лако припремити укусна и здрава јела са само једним тигањем.


Ова куварска књига садржи 100 брзих и лаких рецепата за тигање који су савршени за запослене породице, студенте или свакога ко жели да поједностави кување. Од пилетине и поврћа до шкампа и кобасица, ови рецепти ће учинити да ваша непца запевају од радости.

Сваки рецепт укључује упутства која се лако прате и комплетну листу састојака, тако да можете брзо да припремите задовољавајући оброк. Осим тога, са разноврсним укусима и представљеним јелима, никада вам неће досадити јела у тигању.


Без обзира да ли сте тек почели са посуђем или сте искусан професионалац, кувар у тигању је неопходан за свакога ко жели да уштеди време, једе здраво и ужива у укусним оброцима без муке.


Тигањ, оброци у једном тигању, једноставни рецепти, брзи оброци, здрави оброци, напорне недеље, пилетина, поврће, шкампи, кобасице, разноврсност, укуси, јела, уштедите време, једите здраво.Product Details
ISBN: 9781835314920
ISBN-10: 1835314929
Publisher: Not Avail
Publication Date: July 11th, 2023
Pages: 250
Language: Serbian